Kapustová polévka s rýží

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 3 dkg másla
  • 2 žampiony
  • 2 dkg celeru
  • 2 dkg petržele
  • polovina malé kapusty
  • 1/2 l masového vývaru
  • 3 lžíce rýže
  • sůl
  • mletý pepř
  • 10 dkg strouhaného sýra.

Postup receptu

  1. Na másle podusíme očištěné a nakrájené žampiony, očištěnou a nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem, přidáme spařenou rýži, osolíme, opepříme a vaříme tak dlouho, až je rýže měkká
  2. K polévce podáváme strouhaný sýr

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.