Filet z mořského ďase

Filet z mořského ďase
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg filet
  • půl citrónu na pokapání
  • rybí koření na gril
  • trošku bylinek čerstvých co máme rádi.

Postup receptu

  1. Mořský filety jdou grilovat i tak, že jej necháte celý váleček pokapeme citronem, osolíme, nekořeníme a ugrilujeme vcelku pomalu asi 15 min stále potíráme a otáčíme
  2. Jakmile je uvnitř hotový ,necháme odležet asi 3 min na horkém talíři, přikrytý košem a potom krájíme na plátky a ozdobíme čerstvým kořením nebo rybím od vitany, ale jen jemně
  3. Doplníme studenou omáčkou k rybám a podáváme se salátem
  4. a rajčátky a brambůrkou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X