Nakládaný hermelín

Ingredience

  • 3 hermelíny
  • 1 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 1-2 různobarevné papriky. Nálev: 2,5 dl oleje
  • 3 lžíce octa
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžička Deka nebo Pikanty (nebo vlastního koření).

Postup receptu

  1. Hermelín nakrájíme na kostky nebo plátky
  2. Skládáme jej do sklenice (nebo 2 menších skleniček) a prokládáme nakrájenou cibulí a paprikou a nahrubo nasekaným česnekem
  3. Naplněné skleničky zalijeme studeným pikantním nálevem
  4. dobře uzavřeme a necháme v chladu proležet 5-6 dnů

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.