Obložené topinky volským okem

Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • půl chleba nakrájeného na plátky
  • cibule
  • 3 stroužky česneku
  • kečup
  • 4 vejce
  • sůl
  • pepř
  • tuk na smažení
  • rajče a okurku na oblohu.

Postup receptu

  1. Nejprve si uděláme kalsické topinky a hned za tepla je potřeme česnekem a solí
  2. Potom si uděláme volské oka, které ještě syrové na pánvi osolíme a opepříme
  3. Mezitím si nakrájíme zeleninku s cibulkou na kolečka
  4. Až jsou volské oka hotové pokládáme je na topinky a na ně pak cibuly na kolečka pokapeme kečupem a na oblohu kolem topinky okurek a rajčátko

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.