Rybí čína

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg rybího filé
  • 1 malá konzerva ananasu
  • hrstka mandlí
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • ocet
  • cukr
  • solamyl
  • sůl
  • olej.

Postup receptu

  1. Filé osolíme a na oleji opečeme
  2. V kastrolku povaříme ananas i se šťávou smíchaný s octem, cukrem, sójovou omáčkou a oloupanými a opraženými mandlemi nasekanými na nudličky
  3. Omáčku zahustíme trochou solamylu rozmíchaného ve vodě
  4. Před podáváním necháme opečené filé v této omáčce prohřát
  5. Příloha: dušená rýže, kuskus, těstoviny

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.