Salát z vařeného uzeného masa

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 3

Ingredience

  • 20 dkg vařeného uzeného masa
  • 3 rajčata
  • 15 dkg sterilovaných fazolových lusků
  • 10 dkg sterilovaných okurek
  • 1 cibule
  • 10 dkg majonézy
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • mletá sladká paprika
  • ocet
  • cukr
  • sůl
  • 1 stroužek česneku.

Postup receptu

  1. Uzené maso, fazolky a okurky pokrájíme na nudličky, rajčata na dílky, cibuli na kostičky
  2. Majonézu rozmícháme s jogurtem, paprikou, octem, cukrem, solí a prolisovaným česnekem
  3. Přidáme připravené suroviny, lehce promícháme a necháme vychladit
  4. Příloha: chléb, pečivo

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.