Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 0,5 kg telecího masa
  • plec
  • cibule
  • 2 rajská jablíčka
  • 50 g másla nebo tuku
  • hrneček jemně nasekané kořenové zeleniny
  • 200 g rýže
  • 50 g sýra na strouhání.

Postup receptu

  1. Na tuku zpěníme cibulku, přidáme na drobné kostičky pokrájené telecí maso a dusíme tak dlouho, až šťáva vysmahne
  2. Pak přidáme zeleninu, oloupaná rajská jablíčka nebo protlak, ještě společně podusíme a přidáme přebranou, vypranou a spařenou rýži, podusíme ji s masem, přisolíme, přidáme polévku a dusíme pod poklicí do změknutí
  3. Hotový pokrm posypeme strouhaným sýrem
  4. Podáváme se salátem z rajčat a hlávkovým salátem

Sdílejte svým přátelům

4.5 (89.23%) 13 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *