Recept: Těsto na domácí lasagne

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 30 dkg hladké mouky
  • špetka soli
  • 3 vejce
  • 3 lžičky oleje
  • 4 lžíce vody.

Postup receptu

  1. Na vál prosijeme mouku, přidáme vejce, olej a promícháme
  2. Podle potřeby přidáme trochu vody a vše propracujeme tak, aby těsto bylo hladké a pružné
  3. Vytvarujeme do bochánku, který zakryjeme kastrolkem nebo miskou a necháme těsto odpočinout
  4. Pak je rozdělíme na několik částí (podle uvažovaného počtu vrstev – cca 5-6) a každý díl vyválíme na velkost nádoby, ve které budeme zapékat
  5. Ihned můžeme použít na slané enbo sladké lasagne

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 5 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *