Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky tlačenky
    1 červená nebo zelená paprika
    2 střední cibule
  • nejlépe červené
    4 lžíce kečupu
    1 lžíce plnotučné hořčice
    sůl
  • pepř
    1-2 lžíce majonézy nebo tatarská omáčky
    trocha octa
  • podle chuti
    1 kávová lžička cukru

Postup receptu

  1. Do mísy dáme tlačenku nakrájenou na kostky, cibuli na půlměsíčky, papriku na jemné proužky
  2. Z kečupu, hořčice, majonézy, octa a cukru připravíme marinádu
  3. Promíchanou marinádu vmícháme k tlačence, podle potřeby osolíme a opepříme
  4. Necháme v lednici proležet, nejlépe do druhého dne

Sdílejte svým přátelům

5 (100%) 13 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *