Recept: Vepřové maso na kmíně

Doba přípravy: 10 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • vepřové naklepané plátečky
  • cibule dvě na kostičky
  • kmín
  • sůl
  • pepř
  • 1 dcl piva
  • trocha masoxu
  • hl. mouka na zahuštění
  • petrželku nasekanou nakpnec jako ozdoba na talíři.
    K tomu kolínka
  • penne
  • brambor
  • knedla nebo rýže vše je výtečné.

Postup receptu

  1. Maso pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a okmínujeme, cibulku is naskáme na jemno
  2. Nejdřív, ale osmahnu cibulku do růžova a potom vkládám plátečky na opékání s obou stran
  3. jakmile je hotovo zaliji pivem, mlžete i více jak kdo má rád a ještě trochou vody a dusíme asi 20 minutek pod pokličkou
  4. Dochutím masoxem a pepřem a nakoenc zahušťuji moukou nebo hotovou tmavou jiškou
  5. Je to opravdu dobrý a rychlý recept

Sdílejte svým přátelům

Ohodnoťte také

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *