Pikantní čertovská směs doplněná bramboráčky

Pikantní čertovská směs doplněná bramboráčky
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • 3 stroužky česneku
  • 30 g oleje
  • 20 g Solamylu
  • 50 g oleje na pečení
  • 250 g sterilovaného leča
  • 200 g měkkého salámu nebo párků
  • 50 g kečupu

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, opaprikujeme, očesnekujeme, zakápneme olejem, zaprášíme Solamylem, promícháme a necháme odležet
  2. Maso opečeme na horkém oleji, přidáme sterilované lečo, nakrájený salám, kečup, podle potřeby trochu vody a vše krátce podusíme
  3. Příloha jsou malé bramboráčky
Komentáře
  1. Zkusila jsme to a je to něco bombastického. Hledala jsme něco podobného, protože jsi tuto chuťovku dáváme v restauraci, když hjedmee na chajdua já ho nikdy neudělal tak a jak oni. tento recept je snad stejný, jen doporučuji.

  2. U nás bramboráky padnou zaručeně zavlast a s tou čertovskou směsí to je něco úžasného a pikantního, vyloženě se to k těm mastným bramborákům hodá díky L.

  3. Znám to trošičku jinak, že je to udělané v brmaborákové kapsičce, ale ono je to nakonec uplně jedno vše je dobré je to naše oblíbené jídlo.

  4. Výborné bramboráčky prostě milujeme a k tomu tu majdu to je mňamozní:)Ještě dávám do té omajdy žampionky osmahlé a porek.

  5. Jo jako kombince je to skvělý nápad a to do toho hodně česneku, aby to vyniklo ta chuť skvělých bramboráčků.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X