Tisk receptu

Čína s drubežím masem

Recept od: Magda.K, přidán 19.04.2009


Ingredience
500g kuřecího nebo krůtího masa, A porek, 1 cibule,200g bambusových výhonků, půl papriky červené, půl žluté, 1 hlíva ústřicná, sůl, pepř, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce worcesteru, půl lžičky čínského koření, kdo rád hodně kari ať si dá ještě půl lžičky navíc kari, olej na osmahnutí masa a zeleniny.

Příprava receptu

Nejdříve se musí nakrájet maso na tenké nudlčky spolu s porkem, cibulí, paprikami a hlívou ústřicnou. Pak se na vysokou pánev nalije olej a osmahne se maso společně s porekm a s cibulkou. Až vidíem, že mírně zlátne cibulka, tak přidáme zbytek zeleniny zakápnem sojovkou a worcesterem a okořeníme a trošku podlijeme vodou, al ejen trošku zelenina pustí ještě šťávu. Chvilku asi tak 10 minutek na mírnem ohni podusíme nakonec si nachystáme solamyl v hrníčku s troškou vody asi tak na čtvrtku hrnku vody 1 lžíce solamylu, aby se nám udělal pěkně socík a je hotovo. Nejraději k tomu máme čínské kupované nudle a nebo kvalitní Uncle Baens rýži.



Hodnocení receptu
  Nicmoc Průměrný Dobrý Velmi dobrý Výborný

Množství pro:    4 osob(y)
Doba přípravy:  35 minut
Obtížnost:         zvládne každý zvládne každý


Poslat recept mailem
Kategorie receptu: Maso > Kuřecí maso , Maso > Krůtí maso , Rychlé recepty




Uživatelské fotografie receptu

Přidat vlastní fotografii receptuPovedl se Vám tento recept? Vyfoťte ho a přidejte Vaší vlastní fotografii!
Výborná čína
Čína s drubežím masem od Dana Zvětšit obrázek

Přidat vlastní fotografii receptu

Příspěvky k receptu: Čína s drubežím masem

Vložit nový příspěvek
čína; Autor: lolitka, vloženo 19.01.2015
Odpovědětk číne mám najradšej zemiačiky fri´style a ryžu
čina Autor: Marie, vloženo 21.02.2016
OdpovědětDělala jsem činu podle vašeho receptu je moc vyborna.
Bezva čína Autor: Kristýnka, vloženo 27.04.2009
OdpovědětByla jsem nadšená ,jak moc všem chutnala čína a hlavně dětem ty ji mají rádi, ale vadí jim když si ji někde dáme, že je třeba ostřejší:)
Re: Bezva čína Autor: Dášena, vloženo 05.02.2010
OdpovědětTo vypadá božsky, hned musíme vyzkoušet, čínu máme rádi,ale nevím jak na ni a tato vypadá božsky díky za tip.
Re: Re: Bezva čína Autor: Míša, vloženo 24.02.2010
OdpovědětJe opravdu skvělá čína a pokud ot nedáváte dětem zkuste to zakápnout bílým vínkem je ot mnamka
Re: Re: Re: Bezva čína Autor: Ludmila, vloženo 11.03.2010
OdpovědětKari kořeníčko, tam musí být určitě a sojovka na zakápnutí a hodně porku a bambusových klíčků.
Vložit nový příspěvek




Nové příspěvky