Ingredience

  • 30 dkg měkkého salámu
  • 5 vařených vajec
  • 1 sklenice sterilované zeleniny ve sladkokyselém nálevu
  • 1 sklenička sterilovaných hub (pokud máme)
  • 3 sterilované okurky
  • 1 cibule
  • 15 dkg majonézy.

Postup receptu

  1. Salám a vejce nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, zeleninu, okurky a případně i houby překrájíme podle potřeby na malé kousky
  2. Vše promícháme a přidáme majonézu
  3. V nálevu z okurek a zeleniny uvaříme podle návodu želatinu a promícháme ji se směsí
  4. Vlijeme do vodou vypláchnutého srnčího hřbetu, mísy nebo jiné formy a necháme v chladu ztuhnout

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 13 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *