Bulharský džuveč

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg libovějšího bůčku
  • 6 rajčat
  • 3 papriky
  • 6 brambor
  • menší sklenice fazolových lusků
  • půl malého květáku
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce oleje.

Postup receptu

  1. Pokrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme jemně pokrájené maso a dusíme do poloměkka
  2. Mezitím pokrájíme nadrobno veškerou zeleninu včetně brambor
  3. Promícháme ji s připraveným masem a dusíme v troubě pod pokličkou do úplného změknutí
  4. Podle chuti pokrm osolíme a okořeníme
  5. Příloha: chléb

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.