Bulharský džuveč. ❤️ Budete potřebovat: 40 dkg libovějšího bůčku, 6 rajčat, 3 papriky, 6 brambor, menší sklenice fazolových lusků, půl malého květáku, 2 cibule, sůl, pepř, 2 lžíce oleje..
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 40 dkg libovějšího bůčku
- 6 rajčat
- 3 papriky
- 6 brambor
- menší sklenice fazolových lusků
- půl malého květáku
- 2 cibule
- sůl
- pepř
- 2 lžíce oleje.
Postup receptu
- Pokrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme jemně pokrájené maso a dusíme do poloměkka
- Mezitím pokrájíme nadrobno veškerou zeleninu včetně brambor
- Promícháme ji s připraveným masem a dusíme v troubě pod pokličkou do úplného změknutí
- Podle chuti pokrm osolíme a okořeníme
- Příloha: chléb