Bulharský džuveč. ❤️ Budete potřebovat: 40 dkg libovějšího bůčku, 6 rajčat, 3 papriky, 6 brambor, menší sklenice fazolových lusků, půl malého květáku, 2 cibule, sůl, pepř, 2 lžíce oleje..

Bulharský džuveč

Bulharský džuveč
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg libovějšího bůčku
  • 6 rajčat
  • 3 papriky
  • 6 brambor
  • menší sklenice fazolových lusků
  • půl malého květáku
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce oleje.

Postup receptu

  1. Pokrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme jemně pokrájené maso a dusíme do poloměkka
  2. Mezitím pokrájíme nadrobno veškerou zeleninu včetně brambor
  3. Promícháme ji s připraveným masem a dusíme v troubě pod pokličkou do úplného změknutí
  4. Podle chuti pokrm osolíme a okořeníme
  5. Příloha: chléb

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X