Cigánský guláš

Cigánský guláš
Doba přípravy: 140 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 600 g vepřového masa
  • 7 uvařených brambor dopředu
  • 3 cibule,
  • 2 papriky
  • 3 kyselé okurky
  • majoránka
  • olej
  • kečup nebo rajčatový protlak
  • pepř
  • sůl
  • vývar

Postup receptu

  1. Cibuli si nakrájíme na kostičky a zpěníme na cibulce
  2. Pak přidáme maso, které chvilku osmahneme
  3. Přidáme si pak papriku, pepř, sůl a zalijeme vývarem a dusíem asi půl hodiny než je maso měkké
  4. Po tomto dušení dáme na kostičky okurek, papriku, brambory a kečup a vše ještě vaříme tak 10 minutek
  5. Pak už jen podáváem s knedlíkem nebo pečivem jak máme rádi
Komentáře
  1. Cikánský guláš tohle rozhodně není mě ten váš recept příjde jako nějáka vepřová polévka.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X