Recept: Cigánský guláš

Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 600 g vepřového masa
  • 7 uvařených brambor dopředu
  • 3 cibule,2 paprika-dc270/“ title=“Paprika“>papriky
  • 3 kyselé okurky
  • paprika gulášová
  • majoránka
  • olej
  • kečup nebo rajčatový protlak
  • pepř
  • sůl
  • vývarek.

Postup receptu

  1. Cibuli si nakrájíme na kostičky a zpěníme na cibulce
  2. Pak přidáme maso, které chvilku osmahneme
  3. Přidáme si pak papriku, pepř, sůl a zalijeme vývarem a dusíem asi půl hodiny než je maso měkké
  4. Po tomto dušení dáme na kostičky okurek, papriku, brambory a kečup a vše ještě vaříme tak 10 minutek
  5. Pak už jen podáváem s knedlíkem nebo pečivem jak máme rádi

Sdílejte svým přátelům

4.5 (90%) 20 votes

No Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *