Dušená játra s kokosem

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg kuřecích jater
  • 1 větší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce kečupu
  • 2 lžíce kokosové moučky
  • sójová omáčka
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej nebo jiný tuk.

Postup receptu

  1. Drůbeží játra očistíme a nakrájíme na větší kousky a na tuku je osmažíme
  2. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, osmahneme a podlijeme mírně vývarem nebo horkou vodou
  3. Hned dochutíme sójovou omáčkou (nemusí být) a kečupem
  4. Přisypeme dvě rovné lžíce kokosu a podusíme doměkka
  5. Hotová játra osolíme a opepříme
  6. Příloha: hranolky, dušená rýže

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.