Grilovaná vepřová kýta

Grilovaná vepřová kýta
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg vepřové kýty jestliže budete mít 2kg přidejte jednou tolik ingrediencí.
    10 stroužků česneku
    1 lžička kari koření
    1 lžička pepře
    kdo rád ostřejší tak přidejte ještě půl lžičky chilli koření
    1 lžička sladké papriky
    1 lžička kmínu
    1 lžička majoránky
    kečupa worcester dle chuti
    2 vejce
    sůl

Postup receptu

  1. Tyto všechny ingredience smícháme dohromady a maso do něj naložíme nejméně na 24 hodin
  2. Je lepší když je tam masíčko dýl
  3. Zbytek marinády pak použijte na grilování
  4. Maso se jím potírá v průběhu grilování

Jak se ochladit během letních dnů? Proměňte poušť v oázu pomocí mobilních klimatizací z naší recenze.

Komentáře
  1. jako maso je to vynikající my jsme pořád dělali párečky a hamburgery a ryby a do normálního masa jsm se pokusili jít až přes tento recept a je opravdu výtečnej pár bylinek ze zahrádky to jen krásně navoněl.

  2. Grilované v troubě – teď už to moc nejde venku, takže trouba dobrá:). Nakládám maso místo do oleje do majonézy (viděla jsem to na stránkách Hellmanns) – hlavně u vepřového je to znát – maso je pak křehčí a šťavnatější.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X