Holandské brambory

Holandské brambory

Počet porcí: 4

Ingredience

  • 3/4 kg syrových brambor
  • 1 velká cibule
  • sůl
  • hovězí vývar
  • máslo.

Postup receptu

  1. Syrové brambory nakrájíme na kolečka a osolíme je
  2. Cibuli nadrobno nakrájíme
  3. Do kastrolu vymazaného máslem vrstvíme střídavě brambory s cibulí a podléváme vývarem
  4. Přiklopené dusíme doměkka
  5. Podáváme k pečenému masu nebo minutkám
Komentáře
  1. Dělám je k přírodním řízečkům a všem to strašně chutná. Už si jiné brambory k tomu nedokážu představit a naše děti taky ne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X