Hovězí polévka

Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1/2 kg kostí
  • 1/2 kg hovězího masa ( předního )
  • 15 dkg kořenové zeleniny
  • 1 lžička soli
  • petrželová a celerová nať

Postup receptu

  1. Zeleninu očistíme a jemně pokrájíme
  2. Umyté maso a kosti vložíme do studené a osolené vody, přidáme kostku zeleninového bujónu a vaříme asi 60 minut
  3. Měkké maso a kosti vyndáme z vývaru, vývar přecedíme a vložíme zeleninu
  4. Vaříme asi 10 minut
  5. Maso pokrájíme na nudličky a dáme zpět do vývaru
  6. K polévce se hodí jemné těstoviny

Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.