Pohankové karbanátky s mletým masem

Pohankové karbanátky s mletým masem
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 500g mletého masa
  • půl balíčku pohanky
  • 3 stroužky česneku
  • 4 vejce
  • hodně majoránky
  • pepř
  • sůl
  • kmín
  • 120 g strouhaného eidamu
  • 1 cibule
  • strouhanka na obalování.

Postup receptu

  1. Napřed dáme vařit pohanku
  2. Vedle na plotýnce usmažíme na cibulce mleté maso a přidáme vymačkané stroužky česneku
  3. Po uvaření dáme na síto vše dobře promačkáme nesmí tam zůstat žádná voda
  4. Vyndáme si mísu a do ní dáme umletou směs, vejce, sůl, pepř, majoránku, kmín a sýr
  5. Vše dobře prohněteme a obalujeme v klasickém trojobalu a pečeme na oleji dozlatova
Komentáře
  1. Nazdar kucí, kde se vám v postupu zničehonic vzali bojoví sobi? V ingrediencích je nemáte, a teď byste je chtěli chladit a mlít! 😉

    1. Haha, to je samozřejmě omyl. To v receptu vůbec být nemá. Odstranil jsem to. Díky za upozornění! 🙂

      Milan

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X