Domácí langoše

Domácí langoše
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg hladké mouky
  • 1 kostka droždí
  • 1 lžička soli
  • 1/4 l mléka

Postup receptu

  1. Do mísy dáme prosátou mouku, uděláme důlek, rozdrobíme do něj droždí, přidáme lžičku cukru a zalijeme trochou vlahého mléka
  2. Necháme vzejít kvásek (cca 10 minut), pak přidáme vlažné zbylé mléko, promícháme, přidáme sůl a propracujeme těsto
  3. Tvoříme z něj placky, které smažíme po obou stranách na oleji
  4. Podáváme potřené česnekem a kečupem a posypané strouhaným sýrem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X