Okurková omáčka

Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • Jiška:40 g mouky
  • 3 lžíce tuku nejpépe sádlo
  • 0,5 l vývaru
  • sůl
  • 2-4 kyselé okurky
  • 10 g cukru.

Postup receptu

  1. Nejdřív musíme udělat jišku a to tak, že rozpustíme tuk a pak pomalu přidáváme mouku, až se nám udělá taková hustá kaše a potom přidáváme též pomalu vývar a trochu soli
  2. Potom přidáme dle chuti nakrájenou na jemno okurku kyselou a dosladíme, jak kdo má rád

Komentáře

  1. víte, že to tady máte uplně jinak ??? na všech jiných stránkách naopak doporučují sacharidy jíst dopoledne a poslední jídlo bílkovinné – protože přes den tělo využívá nejvíce sacharidy k trávení (prostě pro potřebnou energii) a v noci se pálí tuky (a k tomu jsou potřeba bílkoviny protože obsahují aminokyseliny, které vyburcují produkci růstového hormony a ten se postará právě o uvolnění uloženého tuku, který může být tráven——> píšete zde naprosto mylné informace 😉

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00