Ingredience
- Jiška:40 g mouky
- 3 lžíce tuku nejpépe sádlo
- 0,5 l vývaru
- sůl
- 2-4 kyselé okurky
- 10 g cukru.
Postup receptu
- Nejdřív musíme udělat jišku a to tak, že rozpustíme tuk a pak pomalu přidáváme mouku, až se nám udělá taková hustá kaše a potom přidáváme též pomalu vývar a trochu soli
- Potom přidáme dle chuti nakrájenou na jemno okurku kyselou a dosladíme, jak kdo má rád
Tuhle omajdu dělám k ptáčkům a naše rodinka to zbožňuje, zkuste to.
Dělená strava mě láká z tohodůvodu, že mohu něco shodit kilča:)
víte, že to tady máte uplně jinak ??? na všech jiných stránkách naopak doporučují sacharidy jíst dopoledne a poslední jídlo bílkovinné – protože přes den tělo využívá nejvíce sacharidy k trávení (prostě pro potřebnou energii) a v noci se pálí tuky (a k tomu jsou potřeba bílkoviny protože obsahují aminokyseliny, které vyburcují produkci růstového hormony a ten se postará právě o uvolnění uloženého tuku, který může být tráven——> píšete zde naprosto mylné informace 😉
Máte pravdu