Steak ze žraloka s hořčično- pepřovou omáčkou a čínskými nudlemi.

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • steky ze žraloka 2
  • francouzká hořčice
  • kysaná smetana
  • pepř
  • sůl
  • provensálské koření
  • čínské nudle
  • Rama culinesse nebo máslo.

Postup receptu

  1. Steak lehce okořeníme provensálským kořením, solí a na ramě krásně opečeme z obou stran
  2. Potom si smetanu na pánvi smícháme s hořčicí a pepřema troškou sélí bodle slanosti ryby a krátce prohřejeme ne vaříme na to si dávat pozor
  3. pak si uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje čínské nudle a můžeme podávat
  4. Steky omáčkou přelijeme a podáváme s nudlemi

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.