Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 500 g jater
  • 2 vejce
  • sůl
  • 2 lžíce hl. Mouky
  • strouhaná houska podle potřeby
  • 150 g tuku na smažení
  • 20 g másla.

Postup receptu

  1. Játra nepereme, rozkrojíme je na 4 plátky, naklepeme, obalíme v mouce, osolených vejcích a strouhance na rozpáleném tuku
  2. Hotové prohřejeme – otočíme v rozehřátém másle
  3. Jako přílohu bych doporučil smažené hranolky, vařené brambory, dušenou zeleninu, bramborový salát

Sdílejte svým přátelům

4.3 (86.67%) 3 votes

No Comments

  • Až tepreve teď jsem zjistila jak chutnají telecí jatra a je to něco nepopsatelného chuťově. Oproti vepřovým js eto nedá srovnat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *