Telecí játra smažená

Telecí játra smažená
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 500 g jater
  • 2 vejce
  • sůl
  • 2 lžíce hl. Mouky
  • strouhaná houska podle potřeby
  • 150 g tuku na smažení
  • 20 g másla.

Postup receptu

  1. Játra nepereme, rozkrojíme je na 4 plátky, naklepeme, obalíme v mouce, osolených vejcích a strouhance na rozpáleném tuku
  2. Hotové prohřejeme – otočíme v rozehřátém másle
  3. Jako přílohu bych doporučil smažené hranolky, vařené brambory, dušenou zeleninu, bramborový salát
Komentáře
  1. Až tepreve teď jsem zjistila jak chutnají telecí jatra a je to něco nepopsatelného chuťově. Oproti vepřovým js eto nedá srovnat.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X