Doba přípravy: 65 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- vepřová pečeně s kostí 800 g
- 50 g sádlo syrové“>sádla
- 70 g strouhaného sýra
- 1 vejce
- sůl
- kmín
- pepř.
Postup receptu
- Maso osolte, okmínujte a opepřete a dejte péct na sádle vymazaném pekáčku so předem vyhřáté trouby
- Ideální teplota pro pečení je 200°C
- Podle potřeby podlévejte masovým vývarem
- Když je maso téměř měkké, potřete jej rozšlehaným vejcemsmíchaným ze strouhaným sýrem a pečte dokud povrch nezezlátne
- Výborné jsou k tomu šťouchané brambory nebo bramborová kaše a okurkový salát
Ten sýr tomu dodá zase jinou chuť opravdu dobrota :)))Ještě jsme to zkusily s hermelínem taky dobré.