Vinné klobásy v bramboráku

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg vinné klobásy
  • 4 větší syrové brambory
  • trochu mléka
  • hladká mouka
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • majoránka.

Postup receptu

  1. Vinné klobásy v troubě napůl upečeme
  2. Brambory nastrouháme, vodu slijeme, přilijeme trochu mléka, vsypeme hladkou mouku, osolíme, opepříme, podle chuti přidáme česnek a majoránku
  3. Zamícháme a tím si připravíme těsto jako na bramborák
  4. Opečené klobásy zalijeme bramborovým těstem a opečeme po obou stranách
  5. Příloha: zeleninový salát, vařené brambory

Sdílejte svým přátelům:

5 (100%) 11 hodnocení

Komentáře

  1. Tak tahle variace ba mě asi nikdy nenapadla, je to výborné. Ta vinná klobása tomu dá hrozně zajímavou chuť.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00