Hovězí maso s křenem po loupežnicku

Hovězí maso s křenem po loupežnicku
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 750 g roštěnce
  • sůl
  • pepř
  • 60 g oleje
  • 250 g cibule
  • 250 g kapií
  • 50 g feferonek
  • 100 g křenu
  • 100 g hořčice

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na horkém oleji
  2. Přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, vložíme nakrájené kapie a feferonky a krátce podusíme
  3. Na talíři posypeme maso strouhaným křenem a doplníme kopkou hořčice
  4. Jako přílohu doporučuji chléb, smažené hranolky
Komentáře
  1. S tím křenem to musí býtt zajímavé, hned to zkusím o víkendu ukuchtit. pořád nevím co vařit, tak jsme ráda, že jsem naněco narazila:)))

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X