Recept: Loupežnické maso s křenem

Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 750 g roštěnce
  • sůl
  • pepř
  • 60 g oleje
  • 250 g cibule
  • 250 g kapií
  • 50 g feferonek
  • 100 g křenu
  • 100 g hořčice

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme,opepříme a prudce opečeme na horkém oleji,přidámenakrájenou cibuli, nechámer zesklovaťet, vložíme nakrájené kapie a feferonky a krátce podusíme
  2. Na talíři posypeme maso strouhaným křenem a doplníme kopičkou hořčice
  3. Jako přílohu doporučuji chléb,smažené hranolky

Sdílejte svým přátelům

4.4 (88.57%) 7 votes

No Comments

  • S tím křenem to musí býtt zajímavé, hned to zkusím o víkendu ukuchtit. pořád nevím co vařit, tak jsme ráda, že jsem naněco narazila:)))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *