Goja

Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • majoránka
  • pepř
  • sůl
  • vepřové střívka.

Postup receptu

  1. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno
  2. Pak přidáme sůl, pepř a majoránku podle oka
  3. Vše smícháme do hromady
  4. Střívka omyjeme a tou bramborovou náplní je naplníme stejně jako jitrnice
  5. Doba vaření je 20 min
  6. Goja vyndáme a necháme vychladnout a pak si je dáme upéct do trouby asi při teplotě 150 stupňů do zlatova

Komentáře

  1. To zrovna není pravda že by to bylo nejhnusnější jidlo,ale hodně záleží na příprave a čistotě střev. A né každý to zvládne.Dále doporučuji do směsi náplně dát také škvarky a pak po uvaření je dát zapéct do trouby ! Jinak samotné vařené nejsou nic moc.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.