Ingredience
- 1 kg brambor
- majoránka
- pepř
- sůl
- vepřové střívka.
Postup receptu
- Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno
- Pak přidáme sůl, pepř a majoránku podle oka
- Vše smícháme do hromady
- Střívka omyjeme a tou bramborovou náplní je naplníme stejně jako jitrnice
- Doba vaření je 20 min
- Goja vyndáme a necháme vychladnout a pak si je dáme upéct do trouby asi při teplotě 150 stupňů do zlatova
goja je nejhnusnejší jídlo fuj.
To zrovna není pravda že by to bylo nejhnusnější jidlo,ale hodně záleží na příprave a čistotě střev. A né každý to zvládne.Dále doporučuji do směsi náplně dát také škvarky a pak po uvaření je dát zapéct do trouby ! Jinak samotné vařené nejsou nic moc.
tak jsi to v životě nejedla