Recept: Hovězí Stroganov

Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 400 g rýže
  • 1 menší cibule-dc261/“ title=“Cibule“>cibuli
  • 6 hřebíčků
  • 400 g hrášku
  • 50 g másla
  • 400 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce oleje
  • 2 velké cibule
  • sůl
  • pepř
  • 40 ml kečupu
  • 40 ml smetany

Postup receptu

  1. Dobře opláchnutou rýži vysypeme do hrnce s osolenou vroucí vodou, přidáme oloupanou cibuli, do které jsme zapíchali hřebíčky, a za občasného míchání uvaříme doměkka
  2. Mražený hrášek prohřejeme v panvi na rozpuštěném másle
  3. Asi dvě třetiny promícháme se scezenou a okapanou vařnou rýži zbytek pak můžeme přimíchat do hotového masa
  4. Omyté hovězí maso osušíme, nakrájíme na nudličky ana rozpáleném oleji v pánvi opečeme dozlatova

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 11 votes

No Comments

  • je výborný bez chybičky naposledy jsem ho jedla někde v jídelně už ani nevím, ale doma je doma, byl fakt dobrý!

  • Já to vůbec neznám jsem asi hrozná, ale každej s to musel nějak naučit a seznámit se s novým receptem ne:)

  • Stroganov dělám trošku jinak teda ještě tam dávám na kolečka okureček, možná Vám to přijde nechutné, ale je to dobré)

  • Hlavy,ploutve,ocásky dáme vařit s kořenovou zeleninou,po uvaření obereme maso a výver ocedíme.Vntřnosti osmahneme na másle,na másle osmahneme mouku a vývar tímto zahustíme.Pak přidáme vnitřnosti dochutíme solí a přidáme muškátového květu.Můžete uvařit i nudle a dát si na talíř zvlášt.Dobrou chut

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *