Hovězí Stroganov

Hovězí Stroganov
Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 400 g rýže
  • 1 menší cibule-dc261/“ title=“Cibule“>cibuli
  • 6 hřebíčků
  • 400 g hrášku
  • 50 g másla
  • 400 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce oleje
  • 2 velké cibule
  • sůl
  • pepř
  • 40 ml kečupu
  • 40 ml smetany

Postup receptu

  1. Dobře opláchnutou rýži vysypeme do hrnce s osolenou vroucí vodou, přidáme oloupanou cibuli, do které jsme zapíchali hřebíčky, a za občasného míchání uvaříme doměkka
  2. Mražený hrášek prohřejeme v panvi na rozpuštěném másle
  3. Asi dvě třetiny promícháme se scezenou a okapanou vařnou rýži zbytek pak můžeme přimíchat do hotového masa
  4. Omyté hovězí maso osušíme, nakrájíme na nudličky ana rozpáleném oleji v pánvi opečeme dozlatova
Komentáře
  1. Tenhle recept snad známe všichni, jen bych tma dla asi trošku víc toho protlaku nebo kečupu.

  2. je výborný bez chybičky naposledy jsem ho jedla někde v jídelně už ani nevím, ale doma je doma, byl fakt dobrý!

  3. Já to vůbec neznám jsem asi hrozná, ale každej s to musel nějak naučit a seznámit se s novým receptem ne:)

  4. Stroganov dělám trošku jinak teda ještě tam dávám na kolečka okureček, možná Vám to přijde nechutné, ale je to dobré)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X