Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 400 g rýže
- 1 menší cibule-dc261/“ title=“Cibule“>cibuli
- 6 hřebíčků
- 400 g hrášku
- 50 g másla
- 400 g hovězí svíčkové
- 2 lžíce oleje
- 2 velké cibule
- sůl
- pepř
- 40 ml kečupu
- 40 ml smetany
Postup receptu
- Dobře opláchnutou rýži vysypeme do hrnce s osolenou vroucí vodou, přidáme oloupanou cibuli, do které jsme zapíchali hřebíčky, a za občasného míchání uvaříme doměkka
- Mražený hrášek prohřejeme v panvi na rozpuštěném másle
- Asi dvě třetiny promícháme se scezenou a okapanou vařnou rýži zbytek pak můžeme přimíchat do hotového masa
- Omyté hovězí maso osušíme, nakrájíme na nudličky ana rozpáleném oleji v pánvi opečeme dozlatova
Tenhle recept snad známe všichni, jen bych tma dla asi trošku víc toho protlaku nebo kečupu.
je výborný bez chybičky naposledy jsem ho jedla někde v jídelně už ani nevím, ale doma je doma, byl fakt dobrý!
Stroganov je výbornej, už jsem se dlouho tak dobře nenadlábla.
Já to vůbec neznám jsem asi hrozná, ale každej s to musel nějak naučit a seznámit se s novým receptem ne:)
Stroganov dělám trošku jinak teda ještě tam dávám na kolečka okureček, možná Vám to přijde nechutné, ale je to dobré)