Kabanos v zelí

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg kabanosu nebo jiného točeného salámu
  • 1 sklenice kysaného nebo sterilovaného zelí
  • 1 cibule
  • olej
  • 1 dl smetany
  • 1 lžička cukru
  • grilovací koření.

Postup receptu

  1. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme vymačkané zelí, ochutíme grilovacím kořením a cukrem a podusíme
  2. Polovinu zelí dáme do vymazaného pekáčku, poklademe kolečky oloupaného kabanosu, přikryjeme druhou polovinou zelí, zalijeme smetanou a v troubě 20 minut zapékáme
  3. Příloha: brambory

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 4 hodnocení

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00