Zavařená řepa

Zavařená řepa
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 8

Ingredience

  • 2 kg řepy
  • lžíce soli
  • 18 dkg cukru krystal
  • anýz
  • fenykl
  • kmín
  • 4 lžíce octa

Postup receptu

  1. červenou řepu musíme před tím napřed omýt a uvařit
  2. Ta se potom oloupe a nakrájí na kostičky nebo nastrouhá na hrubo jak máte rádi i někdo na kolečka, jak chcete 🙂
    Potom si uděláme nálev s koření, vody cukru, octa a soli a dáváme do sklenic a sterilujeme asi na 30 minut na 90°C
Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X