Americké brambory

Doba přípravy: 30 minut

Počet porcí: 3

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • sůl
  • olej

Postup receptu

  1. Brambory neloupeme jen je pořádně očistíme, aby byly dostatečně čisté
  2. Pak je nakrájíme na plátky střdně tenké a aby byly všechny stejně tlusté
  3. Vše pak smažíme v dostatečném množství tuku do zlatova
  4. Nejjednoduší způsob je fritovací hrnec
  5. Nakonec osolíme

Sdílejte svým přátelům:

4.3 (86.67%) 3 hodnocení

Komentáře

  1. Zkuste do nich ještě zamíchat do horkých plátků namačkaný česnek se solí a nebo osmahlou slaninku je to skvlé i jako hlavní jídlo k zeleninovým salátkům.

  2. Dobře omyté malé brambůrky nakrájím na půlky,osuším a dám na 1/2 hodiny až hodinu do oleje (1-1,5 dcl) kde jsem předem rozetřela namačkaný česnek a osolila,pak půlečky dám na plech s pečícím papírem,okmínuju,opepřím podle chuti a namelu na to čerstvé chilli,takto to dám upéct a za dobu pečení 1x -až 2x potřu zbytkem oleje s česnekem co mi zbyl v misce.Je třeba brambůrky několikrát v marinádě před pečením promíchat,zkuste a uvidíte jaká je to bašta ,-)

  3. Dobrý den.Mám stejný názor který ste napsal.Vadí mě jejich rozpínání na různých pozicích .Jejich pracovní agentury nás vlastence vytlačují na pracovní úřady.V našich televizních pořadech je pokaždé nastrčen slovák.jestli je to také u nich ,že se tam cpe čech.To asi ne .Který z nás tam půjde.Ten slovák v tom pořadu Partička-to je KRET0N všech kreténů král.Co jsem pracoval se slovákem,to podrazák a lez prdelista.To je asi vše nashle.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00