Plněná bageta

Plněná bageta
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 bagety. Náplň: 100 g másla
  • 1 tavený sýr
  • 2 lžíce tatarky
  • 200 g měkkého salámu
  • 2-3 vařené vejce
  • hořčice
  • vařená mrkev
  • vydlabané drobky z bagetek.

Postup receptu

  1. Nejprve utřeme máslo, přidáme drobky z bagetek nebo z vek, tavený sýr, hořčici a tatarku, nakrájený salám, okurku, vejce vařené, vařenou vychladlou mrkev a všechny surovuny dobře promícháme a dle chuti osolíme
  2. Veku překrojíme nebo bagetku na půl a střed vydlabeme
  3. Naplníme ji připravenou směsí
  4. Obě půlky přitiskneme k sobě a zabalíme do alobalu
  5. Necháme vychladnout v lednici asi 2-3 hodiny před podáním a krájíme na 1,5 cm tlusté plátky je to výborné na pohoštění jako chuťovky
Komentáře
  1. Přišla nám návštěva a pořád jsem nevěděla co mám dělat. A tohle nám vyšlo na jedničku, všichni byli nadšení a ptali jse kde jsem k tomu přišla, že je to vynikající. Tímto děkuji AZ recptům jsem tady spokojená.

  2. Vejce se opravdu dávají pomalu všude, když se něco vaří:)A při pečení sladkého se bez vajec pomalu neobejdete

  3. Vejce si zapékám s květákem a ementálem a napovrch posypu nasekanou petrželku a kopr a vše se jen zapeče v zapékací misce na 25 minutek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X