Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 bagety. Náplň: 100 g másla
- 1 tavený sýr
- 2 lžíce tatarky
- 200 g měkkého salámu
- 2-3 vařené vejce
- hořčice
- vařená mrkev
- vydlabané drobky z bagetek.
Postup receptu
- Nejprve utřeme máslo, přidáme drobky z bagetek nebo z vek, tavený sýr, hořčici a tatarku, nakrájený salám, okurku, vejce vařené, vařenou vychladlou mrkev a všechny surovuny dobře promícháme a dle chuti osolíme
- Veku překrojíme nebo bagetku na půl a střed vydlabeme
- Naplníme ji připravenou směsí
- Obě půlky přitiskneme k sobě a zabalíme do alobalu
- Necháme vychladnout v lednici asi 2-3 hodiny před podáním a krájíme na 1,5 cm tlusté plátky je to výborné na pohoštění jako chuťovky
Přišla nám návštěva a pořád jsem nevěděla co mám dělat. A tohle nám vyšlo na jedničku, všichni byli nadšení a ptali jse kde jsem k tomu přišla, že je to vynikající. Tímto děkuji AZ recptům jsem tady spokojená.
vEJCE DÁVÁM SNAD KAMKOLIV TO JDE:) MÁEM SLEPIČKY, TAK SE SNAŽÍM JE VYUŽÍT:)
Vejce se opravdu dávají pomalu všude, když se něco vaří:)A při pečení sladkého se bez vajec pomalu neobejdete
Z vajec děláme domácí hemenex a je skvělej a přidávám tam aji na proužky papriku
Vejce si zapékám s květákem a ementálem a napovrch posypu nasekanou petrželku a kopr a vše se jen zapeče v zapékací misce na 25 minutek.
s tím ementálem to musí být delikatesní a zkuste ještě posypat osmahlýma krevetkama