Recept: Rybí filé na zelenině

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg filé z mořské ryby,40 dkg barevných paprik,2 menší mrkve,20 dkg listového špenátu,2 cibule,šťáva z půlky citrónu,olej,hladká mouka,200 ml zeleninového vývaru,150 ml mléka,50 g lososové pasty,sůl,pepř

Postup receptu

  1. Rybu nejdříve omyjeme,osušíme,pokapeme citrónovou šťávou,osolíme a nakrájíme na kousky
  2. Oloupeme mrkev,cibuli a společně s paprikami nakrájíme nadrobno
  3. Cibuli opečeme na oleji,lehce poprášíme moukou,opražíme a zalijeme zeleninovým vývarem
  4. Přilijeme mléko a vmícháme pastu
  5. Dobře rozmícháme
  6. Přidáme nakrájenou zeleninu a dusíme 10-12 minut ( podle velikosti ) a nakonec přidáme i rybu a špenát
  7. Vše dusíme dalších 10-12 minut ,osolíme a opepříme

Sdílejte svým přátelům

4.4 (88%) 5 votes

No Comments

  • kdo má rád zdravé a nesmažené jídla, tak jsi na tomto receptu pochutná.Přidala jsem tam ještě brokolici a porek, máme to totiž moc rádi.Máme děti a těm to taky chutná.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *