Recepty na řezy z Bebe sušenek prostě musíte vyzkoušet! Zamilujete si je na první kousnutí

Není nic lepšího než recepty na vláčné Bebe řezy.

Vychutnejte si kombinaci sušenek, sladkého těsta a vyvážené náplně.

Jakou krémovou polevou je posléze ozdobit, to se dozvíte na konci článku.

Bebe řezy bez pečení

Tyto krémové řezy jsou kombinací pudinku a sušenek. Jsou dokonalým dezertem k čaji nebo kávě, tak jako řezy s perníkem, které vám taktéž nesmí ujít!

Co budeme potřebovat

  • 3 vejce
  • 150 g cukru
  • 70 g kukuřičného škrobu
  • 10 ml vanilkového extraktu
  • 700 ml mléka
  • 150 g smetanového sýra
  • Bebe sušenky

Co budeme potřebovat

  • V hrnci smícháme vejce a cukr.
  • Poté přidejte škrob, extrakt a horké mléko.
  • Přiveďte k varu a nechte zhoustnout.
  • Poté směs vychladnout a přidejte sýr.
  • Krém vlijete do formy a vložte do mrazáku na 4-5 hodin.
  • Poté navrch rozdělte sušenky a podávejte.
Zapékací mísa plná řezů s vláčnými sušenkami.
Zdroj: thebigsweettooth.com

Řezy z Bebe sušenek a karamelu

Tyto nepečené řezy s Bebe a s karamelovou vrstvou jsou přelité čokoládou se mohou stát rychle návykovou pochoutkou. To platí i o těchto nejlepších řezech s ořechy, ochutnejte jejich vláčné těsto.

Co budeme potřebovat

  • 300g Bebe sušenek
  • 175 g másla

Na karamel

  • 75 g másla
  • 75 g moučkového cukru
  • 375 g kondenzovaného mléka

Na čokoládu

  • 200 g čokolády
  • 25 g másla

Postup

  • Potřete vnitřek formy máslem.
  • Sušenky rozdrťte na jemnou strouhanku.
  • Jemně rozpusťte máslo, přidejte ho sušenkové drobence a dobře promíchejte.
  • Směs přendejte do připravené formy a uhlaďte.
  • Máslo a cukr dejte do hrnce na mírnou teplotu a pravidelně míchejte, dokud se cukr nerozpustí.
  • Přidejte kondenzované mléko a za stálého míchání vařte asi 10 minut do mírného zhoustnutí, ale beze změny barvy.
  • Hrnec sundejte z plotny a karamel nalijte na studený sušenkový základ.
  • Uhlaďte a nechte ztuhnout.
  • Rozpusťte čokoládu a máslo.
  • Promícháme a na studený karamel potřete čokoládovou polevou.
  • Nechte vychladnout a nechte ztuhnout.
Kousky lahodných řezů se sušenkovým základem a karamelovo čokoládovou vrstvou.
Zdroj: now-forager.com

Řezy ze zlámaných sušenek

Použijte nalámané sušenky na dno formy a vytvořte tyto Bebe řezy. Pro další sladkou inspiraci navštivte náš web a vyzkoušejte například tyto jahodové řezy.

Co budeme potřebovat

  • 250 g másla
  • 100 g moučkového cukru
  • 150 g hnědého cukru
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 1 lžička mandlového extraktu
  • 1 pomeranč (kůra)
  • 4 vejce
  • 250 g hladké mouky
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 2 lžíce mléka

Na ganache

  • 300 g bílé čokolády
  • 150 ml smetany

Na sušenky

  • 30 g věnečkových sušenek
  • 30 g čokoládových Bebe sušenek
  • 30 g bílých Bebe sušenek

Postup

  • Troubu rozpálíme na 180 stupňů. Formu vymažte máslem.
  • Máslo a cukry dejte do mísy a vyšlehejte do světlé a nadýchané hmoty.
  • Přidejte vanilkový a mandlový extrakt a pomerančovou kůru.
  • Přidejte vejce jedno po druhém.
  • Přidejte mouku s práškem do pečiva a šlehejte 2 minuty, dokud nevznikne hladké těsto.
  • Zalijte mlékem.
  • Směs nalijte do připravené formy a pečte na střední příčce 25–30 minut, dokud špejle zapíchnutá do středu nevyjde čistá.
  • Řezy nechte 10 minut vychladnout ve formě a poté přendejte na chladicí mřížku, dokud zcela nevychladne.
  • Mezitím si připravte ganache. Nasekanou bílou čokoládu dejte do velké žáruvzdorné mísy.
  • V malém kastrůlku přiveďte k varu smetanu a ihned ji nalijte na čokoládu. Nechte rozpustit.
  • Šlehejte smetanu a rozpuštěnou čokoládu, dokud nevznikne hladká směs ganache.
  • Rozetřete ganache na vychladlé řezy.
  • Sušenky nahrubo nalámejte a poté je rovnoměrně rozprostřete po řezech.
Kousky sladkých řezů se zlámanými sušenkami.
Zdroj: Vicki Poem

Řezy z čokoládových Bebe sušenek a arašídového másla

Arašídové máslo a čokoládové sušenky jsou dokonalým způsobem, jak si vychutnat neuvěřitelně dobrou pochoutku. Vážně – tento recept na Bebe řezy je především o požitku.

Co budeme potřebovat

  • 250 g čokoládových Bebe sušenek
  • 125 g rozpuštěného másla
  • 200 g mléčné čokolády
  • 20 g měkkého másla
  • 300 g hladkého arašídového másla
  • 100 g sirupu
  • 1 lžička vanilkového extraktu

Postup

  • Rozdrťte sušenky na drobky.
  • V misce smícháme rozpuštěné máslo do rozdrcené sušenky.
  • Směs sušenek přendejte do vymazané formy a rozprostřete.
  • Formu dejte na 20 minut do lednice, aby sušenkový základ ztuhl.
  • Připravte si arašídovou náplň smícháním arašídového másla, sirupu a vanilkového extraktu.
  • Po 20 minutách vyjměte formu z lednice.
  • Opatrně přidejte arašídovou směs na sušenky.
  • Vraťte do lednice na dalších 20 minut.
  • Na vodní lázni si rozpusťte čokoládu s měkkým máslem.
  • Plech vyjměte z lednice a arašídovou vrstvu přelijeme mírně vychladlou čokoládou.
  • Nechte ztuhnout.

Ke sladkým řezům z bebe sušenek neodmyslitelně patří káva. Vyberte si ten nejvýkonnější automatický kávovar z naší recenze!

Sušenkový základ s arašídovou vrstvou a čokoládou.
Zdroj: nadiashealthykitchen.com

Nejlepší polevy na zdobení řezů

Klasický máslový krém

Tato poleva je nejjednodušší a nejběžnější máslovou poleva – a nejrychleji se vyrábí. Často se používá v sáčku na zdobení dortů. Navíc je to nejodolnější možnost pro psaní. Tato poleva je známá svou sladkou, bohatou chutí, ale lze ji snadno změnit přidáním vanilkového, mandlového, citrónového nebo dokonce mátového extraktu. Vyrábí se ze tří základních surovin: másla, cukrářského cukru a mléka.

Francouzský máslový krém

Francouzský máslový krém je lehká, hladká a krémová poleva. Skládá se z cukrového sirupu, vaječných žloutků a másla, takže připomíná pudink. Vyrábí se metodou pâté à bombe.

Německý máslový krém

Německý máslový krém je známý svou krémovou texturou, aniž by byl příliš sladký. Vyrábí se z cukrářské smetany, másla, cukrářského cukru a vybranou příchutí. Cukrářský krém je vařená směs mléka nebo smetany, kukuřičného škrobu a vaječného žloutku. Cukrářský krém a máslo se ušlehají a poté se přidá cukrářský cukr.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X