Každý kdo ochutná náš tvarohový koláč bez pečení, bude chtít znát recept! Jsou dokonalé

Recepty na nepečený cheesecake vám nejen zachutná, ale ušetří i čas.

Nemáte-li čas na pečení, není nic jednoduššího než si připravit tuto dobrotu.

Zamiluje se celá rodina!

Nepečený cheesecake s jahodami

Postupujte podle našeho receptu na cheesecake bez pečení a vytvořte si lahodný letní dezert pro všechny příležitosti. Nebo se inspirujte v dalších receptech na tvarohový koláč s jahodami.

Co budeme potřebovat

  • 250 g sušenek
  • 100 g másla (rozpuštěného)
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 600 g plnotučného měkkého sýra
  • 100 g moučkového cukru
  • 284 ml husté smetany
  • 400 g jahod (rozpůlených)
  • 25 g moučkového cukru

Postup

  • Vložte sušenky do plastového sáčku a pomocí válečku rozdrťte na drobky.
  • Drobky přendejte do mísy a poté přelijte rozpuštěným máslem.
  • Důkladně promíchejte, dokud nebudou drobky zcela obaleny. Vyklopte je do připravené formy a pevně zatlačte na dno, abyste vytvořili rovnoměrnou vrstvu.
  • Nechte 1 hodinu v lednici ztuhnout.
  • Dvojitou smetanu nalijte do mísy a šlehejte elektrickým šlehačem, dokud nezačne houstnout.
  • Měkký sýr, moučkový cukr a vanilku dejte do samostatné mísy, poté šlehejte 2 minuty elektrickým šlehačem, dokud směs nebude hladká a nezačne houstnout.
  • Vmíchejte smetanu.
  • Krém navrstvěte na sušenkový základ. Horní část tvarohového koláče uhlaďte.
  • Nechte přes noc ztuhnout v lednici.
  • Cheesecake nechte asi 30 minut před podáváním zahřát na pokojovou teplotu.
  • Polovinu jahod rozmixujte v mixéru nebo kuchyňském robotu na kaši s moučkovým cukrem a 1 lžičkou vody, poté propasírujte.
  • Na dort navršte zbylé jahody a vrch přelijte pyré.
Růžový sladký krémový dort s jahodami.
Zdroj: biancazapatka.com

Klasický cheesecake bez pečení

Tradiční nepečený cheesecake je opravdu nejdokonalejší a nejsnadnější tvarohový koláč. Tento recept na nepečený tvarohový koláč vám přinese hladký a krémový dezert, který se v ledničce krásně usadí. Je lehce sladký a dokonale osvěžující!

Co budeme potřebovat

Na krustu

  • 240 g grahamových krekrů (rozdrcené)
  • 70 g cukru
  • 115 g másla (rozpuštěného)

Na koláč

  • 300 ml husté smetany
  • 680 g plnotučného smetanového sýra
  • 100 g krystalového cukru
  • 15 g moučkového cukru
  • 60 g zakysané smetany
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 lžička čistého vanilkového extraktu

Postup

  • Smíchejte ingredience na sušenkový základ.
  • Směs vsypte na dno formy a těsně umačkejte. krekr.
  • Při přípravě náplně dejte na 10–20 minut zmrazit.
  • Ručním mixérem vyšlehejte studenou smetanu do tuha na středně vysoké otáčky, asi 4–5 minut.
  • Vyšlehejte na střední rychlost smetanový sýr a krystalový cukr, dokud nebude dokonale hladký a krémový.
  • Přidejte moučkový cukr, zakysanou smetanu, citronovou šťávu a vanilkový extrakt.
  • Šlehejte 2–3 minuty na středně vysokou rychlost, dokud nebude směs hladká.
  • Pomocí mixéru na nízkou rychlost nebo gumovou stěrkou vmíchejte šlehačku do tvarohové náplně, dokud se nespojí.
  • Vyjměte krustu z mrazáku a rozetřete náplň na krustu.
  • Pevně zakryjte plastovou fólií a chlaďte alespoň 6–8 hodin. Pro nejlepší výsledky je nejlepší 12 hodin.

Zbytky tvarohového koláče uložte v chladničce po dobu až 5 dnů.

Skleněná nádoba s lahodným tradičním cheesecakem.
Zdroj: laurenslatest.com

Nepečený tvarohový koláč s čokoládou

Čokoládový cheesecake, který je nepečený vám vyrazí dech! Jed tak vláčky, krémový, chutný, že už nebudete chtít servírovat nic jiného. Ale protože čokolády není nikdy dost, inspirujte se i dalšími recepty na klasický dort s čokoládou.

Co budeme potřebovat

  • 75 g másla (rozpuštěného)
  • 250 g sušenek
  • 250 g mascarpone
  • 300 g plnotučného měkkého sýra
  • 50 g moučkového cukru
  • 40 g kakaového prášku
  • 300 ml smetany
  • 200 g kondenzovaného mléka (zkaramelizovaného)
  • 50 g hořké čokolády

Postup

  • Sušenky rozmixujte na jemnou strouhanku, poté přidejte máslo a znovu mixujte.
  • Vyklopte směs do formy a pevně vtlačte na dno formy. Během přípravy náplně chlaďte.
  • Jemně promíchejte mascarpone, měkký sýr, moučkový cukr a kakao do hladka.
  • V samostatné misce ušlehejte smetanu do tuha a poté ji vmíchejte do směsi mascarpone.
  • Nalijte směs na sušenkový základ a zarovnejte.
  • Chlaďte 1 hodinu.
  • Kondenzované mléko v hrnci trochu rozehřejte, aby bylo snadno roztíratelné.
  • Nalijeme na cheesecake, jemně rozetřete a vychlaďte.
  • Mezitím čokoládu opatrně rozpusťte v misce umístěné nad pánví s vařící vodou nebo v mikrovlnné troubě.
  • Pokapejte jím kondenzované mléko.
  • Nechte vychladnout, dokud nebudete připraveni k podávání.
Sladký koláč plný mascarpone a čokolády.
Zdroj: mildlymeandering.com

Nepečený cheesecake se sušenkami Lotus

Sušenky Lotus Biscoff jsou podle nás jedny z nejlepších sušenek na trhu a my se nemůžeme nabažit tohoto lahodného tvarohového koláče, který je jimi plný. Tento recept je také jako tyto sušenkové dezerty, bez pečení, takže jeho příprava je opravdu snadná a jediná časově náročná (a nejtěžší) část je čekání, než vychladne.

Co budeme potřebovat

Na základ

  • 250 g sušenek Lotus Biscoff
  • 100 g másla (rozpuštěného)

Na náplň

  • 500 g smetanového sýra
  • 100 g moučkového cukru
  • 300 ml smetany
  • 1 lžička vanilkový extrakt
  • 100 g hladké pomazánky Lotus Biscoff

Na polevu

  • 50 g hladké pomazánky Lotus Biscoff
  • 50 g sušenek

Postup

  • Sušenky ušlehejte v kuchyňském robotu, dokud nebudou jemně namleté.
  • Zakápněte rozpuštěným máslem a promíchejte, dokud se nespojí. Na dno připravené formy vyklopte sušenkovou směs.
  • Sušenky namačkejte na dno formy a dejte do lednice vychladit.
  • Udělejte náplň. Mixérem vyšlehejte smetanový sýr a moučkový cukr do hladka, poté zašlehejte smetanu a vanilku, dokud není směs hustá a nedrží tvar.
  • Nalijte polovinu směsi smetanového sýra do formy, rozetřete a poté přidejte po lžičkách Biscoff pomazánku.
  • Navrch vyklopte zbývající smetanovou sýrovou směs a rozetřete.
  • Nechte v lednici vychladit alespoň 6 hodin nebo přes noc.
  • Až budete připraveni k podávání, připravte polevu.
  • Pomazánku Biscoff vložte do malé žáruvzdorné misky a rozehřejte ji nad vodní lázní.
  • Míchejte, dokud nebude hladká a tekutá, poté stáhněte z plotny a udržujte v teple.
  • Sušenky nahrubo rozdrťte.
  • Cheesecake vyjměte z formy a přendejte na servírovací talíř.
  • Polovinu rozpuštěné pomazánky pokapejte povrch cheesecaku a poté na něj rozsypte sušenky.
  • Nakonec pokapejte zbylou pomazánkou.

K výbornému dezertu se hodí výborná káva. Připravte si ji v nejlepších kávovarech Tchibo. V naší recenzi zjistíte, který je ten nejlepší!

Lahodný tvarohový koláč politý sladkou pomazánkou Biscoff.
Zdroj: birminghamupdates.com

Oreo cheesecake bez pečení

Křupavý Oreo základ, hladká Oreo tvarohová náplň a ještě více Oreo navrchu. To je nejlepší recept na nepečený tvarohový koláč s Oreo. A pro opravdové milovníky těchto sušenek tu máme dorty plné těchto kakaových dobrot.

Co budeme potřebovat

  • 150 g Oreos (cca. 13 sušenek)
  • 40 g másla

Na náplň

  • 235 ml smetany
  • 235 g smetanového sýra
  • 75 g moučkového cukru
  • 115 g Oreos (cca. 10 sušenek)

Na ozdobu

  • 75 ml smetany
  • 8 Oreo

Postup

  • Rozpusťte máslo a rozdrťte Oreo sušenky (150 g).
  • Smíchejte rozdrcené sušenky a rozpuštěné máslo.
  • Směs sušenek vložíme do připravené formy a vtlačte na dno.
  • Plech dejte do lednice vychladit, zatímco budete dělat tvarohovou náplň.
  • Oreo sušenky rozdrťte najemno.
  • Smetanu ušleháme do tuha.
  • Přidejte smetanový sýr a moučkový cukr a znovu šlehejte, dokud směs nevytvoří tuhé špičky.
  • Nakonec přidejte rozdrcené Oreo sušenky a zašlehejte do směsi.
  • Vyjměte základ na cheesecake z lednice. Do formy přidejte tvarohovou směs.
  • Cheesecake vraťte do lednice na minimálně 2 hodiny vychladit.
  • Až budete připraveni servírovat svůj cheesecake, vyjměte ho z lednice.
  • Dvojitou smetanu ušlehejte, dokud se nevytvoří tuhé špičky. Vložte do zdobícího sáčku opatřeného hvězdicovou špičkou.
  • Kolem okraje cheesecaku naneste 8 hvězdiček smetany.
  • Nakonec do každé hvězdičky smetany přidejte sušenku a podávejte.
Nadýchaný a sladký koláč z tvarohu a sýra s oreo sušenkami.
Zdroj: janespatisserie.com

Jak ozdobit nepečený cheesecake?

Jahodová srdíčka

  • jahodové želé

Postup

  1. Želé nalijte do zdobícího pytlíku s malým otvorem a začněte na povrchu dělat malé kapičky, směrem ven od středu. Při pohybu směrem k vnějšímu okraji dortu zvětšujte kapičky.
  2. Potom pomocí špejle protáhněte souvislou čáru skrz každou kapku, rovněž postupujte od středu k vnějšímu okraji. To dá červeným kuličkám džemu tvar srdce.

Čokoládová mřížka

  • hořká čokoláda (rozpuštěná)
  • čerstvé jahody
  • čerstvé maliny
  • čerstvé borůvky

Postup

  1. Hořkou čokoládu vložte do zdobícího sáčku a udělejte několik čar po celém povrchu koláče. Poté otočte dort o 90 stupňů a opakujte, abyste získali mřížkový vzor.
  2. Čerstvé ovoce položte na okraj dortu pro ozdobu.

Karamelové šipky

  • rozpuštěný karamel

Postup

  1. Nejprve nalijte karamel v širokých pruzích na koláč.
  2. Jemně protáhněte čepel nože karamelem, čímž na povrchu dortu vytvoříte vzor šipky.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X