Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 větší kousky kapra
  • 2 menší cibule
  • 1/4 l piva
  • máslo
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • 1 lžička mleté papriky
  • šťáva z 1/2 citrónu

Postup receptu

  1. Rybu zbavíme kůže, osolíme a opepříme
  2. Cibule nakrájíme na malé kostičky a osmahneme na másle dozlatova
  3. Přidáme kousky kapra, z obou stran ho opečeme, zalijeme pivem a okřeníme mletou paprikou a kmínem
  4. Dusíme do měkka cca 15 minut
  5. Na talíři pokapeme šťávou z citrónu

Sdílejte svým přátelům

5 (100%) 4 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *