Recept: Hovězí maso dušené se sójou.

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg hovězího masa
  • 3 – 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce sádla
  • 1 hrnek malých cibulek
  • 3 lžičky gulášového koření
  • 1 balíček sójových kostek
  • 2 velké cibule
  • na dochucení sůl a pepř

Postup receptu

  1. Oloupeme a nakrájíme na drobno 2 hodně velké cibule, které usmažíme do červena na 2 lžících sádla
  2. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky, česnek nakrájený na plátky, zamícháme a přiklopíme pokličkou
  3. Dusíme nejprve bez podlévání, až do vydušení na tuk
  4. Potom přidáme oloupané cibulky, 3 vrchovaté lžičky gulášového koření a vodou spařené sójové kostky
  5. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa
  6. Dochutíme solí a pepřem
  7. Podle potřeby a chuti zahustíme
  8. Jako příloha se hodí skoro vše, co máme rádi, jenom brambory ne

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 16 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *